Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Скалопини с лимон

категория 0/5
1. Измийте и нарежете картофите без да ги белите. Посолете ги и ги изпечете ги във фурна.
2. Нарежете зелените подправки и ги сложете при картофите. Полейте със зехтин и разбъркайте всичко хубаво.
3. Запечете във фурна и чери доматчетата, поръсени с малко зехтин.
4. Телешкото филе разрежете по дължина на две. Сложете парчетата филе между два листа прозрачно фолио и ги начукайте. След това ги оваляйте в брашно.
5. Запържете месото в зехтин. Овкусете ги с пипер. Запърженото от девте страни месо извадете в чиния.
6. Към зехтина в тигана добавете сок от поливн лайм и бялото вино и оставете соса да се редуцира малко.
7. Сервирайте месото с печени картофи, печени доматчета и полято със сос от бяло вино.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен