Шведски тост
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. За салатата в купа смесете скаридите със заквасена сметана и майонеза. Добавете нарязаните на ситно червен лук и копър. Овкусете със сол и черен пипер.
2. Нарежете черен хляб на дебели филии. Поръсете ги със зехтин и ги запечете на скара или в грил-тиган.
3. Върху всяка филийка сложете листо от маруля, а отгоре от салатата. Може да завършите тоста или с резени твърдо сварено яйце, или с червен хайвер.
2. Нарежете черен хляб на дебели филии. Поръсете ги със зехтин и ги запечете на скара или в грил-тиган.
3. Върху всяка филийка сложете листо от маруля, а отгоре от салатата. Може да завършите тоста или с резени твърдо сварено яйце, или с червен хайвер.
Продукти
- 200 г скариди 2 с.л. заквасена сметана 2 с.л. майонеза 0.5 връзка копър 0.5 черен хляб 1 варено яйце 1 с.л. червен хайвер сол и черен пипер на вкус маруля 0.5 глава лук
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Карпачо
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Чушки в сметана
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Зеленчуков чипс
Рецепти Татана с домати
Рецепти Терин от сирене и зеленчуци
Рецепти Божана Кацарова
Рулца с лук, лимец и зимни зеленчуци
Рецепти Божана Кацарова
Хумус