Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Шведски майсторски тарталети

категория 3/5
1. В купа смесете брашното с бакпулвера, солта и черния пипер и разбъркайте хубаво.
2. В друга купа смесете яйцата, киселото мляко и олиото. Разбъркайте.
3. Добавете течната към суха смес и разбъркайте. Добавете нарязаните на ситно лук и копър и само леко разбъркайте.
4. Напълнете кошничките със сместа. Печете тарталетите на 180 градуса 25 минути.
5. За соса нарежете много на ситно червения лук, киселите краставички и копъра. Сложете ги в купа, добавете сметана и овкусете с черен пипер. Разбъркайте.
6. Върху всяка тарталета поставете по едно парче пушена сьомга, нагънато. Отгоре сложете 1 с.л. сметанов сос, а отгоре - 1 скарида.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен