Шоколадово брауни
Рецепта от: Кари Озмънд

1. В голяма купа разбийте разтопеното масло със захарта с помощта на миксер. Добавете яйцето, ваниловия екстракт и прясното мляко и разбийте отново, до хомогенност.
2. в друга купа пресейте брашното, какаото, бакпулвера и солта през фина цедка.
2. в друга купа пресейте брашното, какаото, бакпулвера и солта през фина цедка.
3. Добавете половината сухи съставки при течните и разбъркайте внимателно с помощта на шпатула. Добавете пюрето от сливи /използвайте натурално пюре или бебешко пюре от бурканче/. Разбъркайте. Добавете и останалата част сухи съставки. Разбъркайте до хомогенност, не прекалено много.
4. Изсипете сместа в редварително постлана с хартия за печене квадратна тавичка /20х20 см/ и я разстелете равномерно. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса 20 минути.
5. След като сладкиша поизстине, извадете го от формата и го нарежете на еднакви парчета. Поръсете с пудра захар и поднесете с лъжица кисело мляко, пресни малини или сорбе.
Продукти
- 55 мл разтопено масло 150 г захар 1 яйце 2 с.л. прясно мляко 0.5 ч.л. ванилов екстракт 70 г брашно 0.5 ч.ч. какао 1 ч.л. бакпулвер щипка сол 125 г пюре от сливи
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Кари Озмънд
Начос крилца
Рецепти Кари Озмънд
Чесново хлебче с чедър
Рецепти Кари Озмънд
Палачинки с мътеница
Рецепти Кари Озмънд
Мраморен чийзкейк
Рецепти Кари Озмънд
Печени яйчени рулца със сос от сини сливи
Рецепти Кари Озмънд
Печено говеждо
Рецепти Кари Озмънд
Пилешки гърди с праз и синьо сирене
Рецепти Кари Озмънд
Запечени картофи с праз и пармезан
Рецепти Кари Озмънд
Свинско филе със сос от боровинки
Рецепти Кари Озмънд
Парфе с кисело мляко и плодове