Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Шоколадови бонбони с ядки

категория 0/5
1. Разтопете шоколада на водна баня.
2. Изсипете 2/3 от него върху мраморен или студен плот. С помощта на шпакла го разстилайте докато се охлади. След това го върнете в купата при останалия по-топъл шоколад. Целта е шоколадът да се темперира, до около 31 градуса. Разбъркайте, а след това пресипете шоколада в пош с гладък накрайник.
3. Постелете плоска тава с прозрачно фолио. Шприцовайте кръгчета шоколад. Тръснете тавата няколко пъти върху плота, за да станат по-тънки кръгчетата.
4. Украсете бонбоните с по една стафида, ядка шам-фъстък, ядка пекан. Оставете шоколадът да стегне на стайна температура.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен