Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Шоколадова почерпка

категория 0/5
1. Смелете фино шоколадови бисквити в блендер. Добавете разтопеното масло и отново смелете. След това добавете какаото и разбийте отново.
2. Постелете хартия за печене в плоска тавичка и изсипете смляната смес. Разстелете я равномерно с ръце.
3. Отгоре поръсете белени натрошени бадеми, след това кокосови стърготини. Поръсете сушени червени боровинки или стафиди. Разпределете и предварително начупен шоколад. Най-отгоре излейте на ивици кондензираното мляко.
4. Печете сладкиша на 160 градуса 20 минути. След изстиване го нарежете на блокчета.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн