Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Шоколадов фондан

категория 5/5
1. Разтопете в тенджерка маслото и начупения шоколад. Бъркайте докато сместа стане гладка.
2. В купа пресейте брашното и пудрата захар. Добавете и бадемовото брашно, а след това и двата белтъка. Добавете и сместа от масло и шоколад. Разбъркайте внимателно до смесване на продуктите.
3. Намажете с разтопено масло хубаво четири чашки за печене. Напълнете ¾ от обема им със сместа. След това по средата на всяко поставете по едно блокче шоколад и го натиснете навътре. Допълнете от сместа в чашките, почти до ръба им. Поставете чашките в плоска тавичка и изпечете фондана за 20-25 минути на 150 градуса.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Дона Хей