1. Нарежете бекона на тънки и тесни ленти. В единия край на всяка лента беконпоставете по едно пилешко дробче. /Ако то е по-голямо, разрежете го на две./ Навийте на рулце.
2. Обелете лука и го нарежете на едри парчета. Разрежете чушката, отстранете семките и и я нарежете на по-едри парчета.
3. На дървено шишче нанижете парче лук, парче чушка, рулце от бекон с дробче, отново лук, чушка, рулце.
4. Изпечете шишчетата върху добре загрята скара, намазана със сланина.
Поднесете шишчетата със Салата урнебес.

Продукти

  • 200 г пилешки дробчета 100 г пушен бекон 1 глава лук 1 червена чушка

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички