Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Сбрисолона

категория 0/5
1. С миксер разбийте маслото със захарта до пухкавост. Добавете остърганата вътрешност на шушулката ванилия. След това добавете яйцата едно по едно без да спирате разбиването.
2. Смелете бадемите фино в блендер. В купа смесете смлените бадеми, царевичното брашно и бакпулвера.
3. Добавете сухите продукти към разбиващата се смес. Разбийте до хомогенност. Накрая добавете настърганата лимонова кора.
4. Намажете с масло кръгла тавичка или форма /диаметър 24 см./ Постелете дъното и с хартия за печене. Изсипете сместа и я загладете. Подредете целите белени бадеми отгоре. Печете сладкиша на 150 градуса 45 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен