1. В блендер сложете кубчетата месо, нарязаните лук, чесън и чушки, кокосовите стърготини, куркумата и самбал. Добавете кокосовото мляко и пуснете блендера за кратко.
2. Накиснете шишовете в студена вода.
3. Увийте смляно месо около горната част на шишчетата.
4. Запечете шишчетата от двете страни на грил.
5. Направете сос от нарязани на кръгчета червени чушки и зелен лук, заляти със соев сос.

Продукти

  • 8 бамбукови шишчета 600 г пилешки гърди 2 глави лук шалот 3 люти червени чушки 125 г кокосови стърготини 1 ч.л. куркума 1 с.л. самбала манис или чили сос 1 щипка сол 150 мл кокосово мляко 1 ч.л. куркумаЗа соса:2 стръка зелен лук сладък соев сос 2 червени люти чушки

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички