Сатех лилит
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. В блендер сложете кубчетата месо, нарязаните лук, чесън и чушки, кокосовите стърготини, куркумата и самбал. Добавете кокосовото мляко и пуснете блендера за кратко.
2. Накиснете шишовете в студена вода.
3. Увийте смляно месо около горната част на шишчетата.
4. Запечете шишчетата от двете страни на грил.
5. Направете сос от нарязани на кръгчета червени чушки и зелен лук, заляти със соев сос.
2. Накиснете шишовете в студена вода.
3. Увийте смляно месо около горната част на шишчетата.
4. Запечете шишчетата от двете страни на грил.
5. Направете сос от нарязани на кръгчета червени чушки и зелен лук, заляти със соев сос.
Продукти
- 8 бамбукови шишчета 600 г пилешки гърди 2 глави лук шалот 3 люти червени чушки 125 г кокосови стърготини 1 ч.л. куркума 1 с.л. самбала манис или чили сос 1 щипка сол 150 мл кокосово мляко 1 ч.л. куркумаЗа соса:2 стръка зелен лук сладък соев сос 2 червени люти чушки
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Джейми Оливър
Печено пиле с картофи и домати
Рецепти Джейми Оливър
Месо с пролетни зеленчуци
Рецепти Джейми Оливър
Печени моркови и цвекло с пържоли
Рецепти Джейми Оливър
Доматен сос и тесто за пица
Рецепти Джейми Оливър
Пица "Маргарита" и пица калцоне