Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Сатараш

категория 0/5
1. Овкусете каймата със сол и черен пипер. Добавете щипка бакпулвер и сода бикарбонат и мачкайте. Добавете и съвсем малко вода /около 1 с.л./ и продължете да размесвате каймата. Щом започне каймата да се разтяга, тя е готова.
2. Нарежете лука на полумесеци, а чушката на ленти. Запържете ги в тиган с мазнина. След това добавете доматите, нарязани на полумесеци. Щом омекнат зеленчуците, разбийте яйцата в купа и ги овкусете със сол и черен пипер. Излейте ги върху зеленчуците. Бъркайте. Поръсете с магданоз.
3. Изрежете горната част на пластмасова бутилка и я напълнете с кайма. С притискане оформете кебапчета върху дъска. Изпечете кебапчета в грил-тиган от всички страни.
4. Добавете кебапчетата при зеленчуците и яйцата.
5. Гарнирайте сатараша с нарязан кашкавал, поръсен с розмарин, сол, пипер и зехтин.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович