Начин на приготвяне:

1. За сиропа в тенджерка сложете захарта, пръчката канела, стръка мента и портокаловия сок. Варете сместа да получаването на сироп с консистенцията на ликьор. Оставете сиропа да изстине.
2. В голяма стъклена кана сипете вино розé, портвайн и газирана вода. Добавете плодовете - почистени и нарязани на парченца.
3. Прецедете сиропа в каната и разбъркайте. Преди да поднесете сангрията добавете кубчета лед и пръчка канела.

Продукти

  • 1 бутилка вино розé
  • 1 ч.ч. газирана вода
  • 1 ч.ч. порто
  • 1 портокал
  • 1 лайм
  • 5 ягоди
  • 1 праскова

За сиропа:

  • 5 с.л. захар
  • 1 пръчка канела
  • 1 стрък мента
  • 1 портокал
  • сок

Свързани рецепти