Сандвичи с чоризо и риба тон
1. Изсипете филето риба тон заедно с оилото в купа. Нарежете на ситно лука. Настържете скилидката чесън. Добавете лука, чесъна, каперсите, лютия кетчуп и майонезата към рибата. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте много добре, до получаването на гладка смес.
2. Нарежете чоризото на тънки лентички и ги запържете в капка олио, до хрупкавост.
3. Намажете една филия хляб за тост със сместа с риба тон. Върху нея подредете лентички запържено чоризо и захлупете с втора филия хляб. Притиснете сандвича и изрежете коричките на хляба. Разрежете сандвича на два триъгълника.
4. Нарежете на ситно сибирския лук и го поставете в дълбока чиния.
5. Потопете всеки триъгълен сандвич в сибирския лук така, че той да полепне по двете му страни, при пълнежа.
Вземете сандвичите с чоризо за пикник.

Продукти

  • 2 консерви риба тон в олио 0.5 глава червен лук 1 скилидка чесън 1 ч.л. пушен червен пипер 1 с.л. каперси 1 стрък лют кетчуп 4 с.л. майонеза сол и черен пипер 80 г чоризо зехтин 1 хляб за тост 1 връзка сибирски лук

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички