Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Сандлети "Долче вита"

категория 0/5
1. За бисквитите разбийте леко маслото със захарта с помощта на миксер. Добавете и семената на шушулката ванилия. Следва добавянето на жълтъците един по един. Накрая добавете сока и настърганата кора на лимона.
2. Отделно смесете брашното и бакпулвера. Добавете прясното мляко и разбъркайте леко. Добавете тази смес към маслената и продължете разбиването с миксер.
3. Пресипете тестото в пош с гладък накрайник. В плоска тава, постлана с хартия за печене оформете кръгли бисквити с помощта на шприца, като оставяте достатъчно разстояние между тях. Печете бисквитите в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 10 минути.
4. За крема разбийте маслото със захарта и семената от ванилията до пухкавост. Отделно разбийте първо леко маскарпонето и след това го добавете към маслената смес и продължете разбиването. Пресипете крема в шприц с гладък накрайник.
5. След като бисквитите са изстинали шприцовайте плътно от крема - но не върху всяка, а през една. Върху крема захлупете друга бисквита и притиснете леко - нека по края на слепената двойка да се появи малко крем.
6. Сложете в една чиния обелените и нарязани на едро шам-фъстъци. Внимателно оваляйте слепените бисквити във фъстъците.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен