Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салса от ананас

категория 0/5
1. Обелете и нарежете ананаса на малки кубчета и ги сложете в купа.
2. Нарежете лютата чушка и босилека на ситно, а пресния лук - на колелца. Добавете ги при ананаса.
3. Добавете меда и лимоновия сок и разбъркайте хубаво.
4. Сипете 2 с.л. от салсата и гарнирайте с тънки резени пушена шунка. Може да поднесете студена салса от ананас като гарнитура към пържена риба.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Бианка Янсен