Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салатени рулца

категория 0/5
за тестото за палачинки сложете млякото в купа и към него малко по малко прибавяйте брашното. После добавете яйцата, олиото, ситно нарязания лук и щипка сол. Ако сложите олиото вътре в тестото, при пърженето на палачинките няма нужда да използвате мазнина. Но може и да слагате по няколко капки олио в тефлоновия тиган при пържене. Палачинките се пържата на средна температура н нагорещен тиган.
За пълнежа смесете скаридите и топеното сирене, овкусете със сол и черен пипер. Нарежете репичките на кръгчета, краставицата на лентички. Ябълката също се нарязва на лентички.
разстелете палачинката, покрийте я цялата със зелена салата, отгоре сложете от сместа със скариди, наредете репички, краставица, ябълка, прясна подправка по желание и поръсете с натрошени солени фъстъци. Накрая може да сложите лют сос. Навийте рулцата и ги разрежете с мокър нож на 4 парчета.
Украсете с настъргана ябълка, стръкче кориандър и репичка.
Рецептата може да бъде направена вместо със скариди или риба с пилешко месо и авокадо.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване: