Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата "Валкирия"

Стъпки

  1. Prev1/6Next

    1. Нарежете зеленчуците на пръчици и ги сложете в купа.
  2. Prev2/6Next

    2. Накъсайте двата вида салати в купата.
  3. Prev3/6Next

    2. В тесен и дълбок съд сложете всички продукти за зеления сос и пасирайте с пасатор.
  4. Prev4/6Next

    3. Нарежете пилешкото месо на късчета, залейте ги със соса и разбъркайте добре. Изпържете месото в малко олио на силен огън за 5-6 минути.
  5. Prev5/6Next

    4. Разбъркайте съставките за дресинга и залейте салатите.
  6. Prev6/6Next

    5. Поднесете салатата с топлото месо и подходящо питие.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли