Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата „Цезар”

категория 5/5
Пилешкото филе се осолява и се запържва с малко зехтин в тиган. След като се запържи от двете страни, филето се разрязва надълго по средата и се слага за още няколко минути в тигана. Една филия хляб се нарязва на кубчета, без кората. Кубчетата се запържват в малко зехтин. Добавя се и нарязаната на ситно скилидка чесън. Двете яйца се изпържват на очи. Прави се дресинг за салатата от течната сметана, горчицата, майонезата и мазнината от филенцата аншоа. Не се прибавя сол. Салатата айсберг се слага най-отдолу, след това нарязаното на ивички пилешко филе, беконът, крутоните, яйцата, върху тях филенцата аншоа. Салатата сепоръсва с настърган пармезан.
За деца:
да
За вегетарианци:
не