Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата с печени броколи

категория 0/5
1. Обелете стъблото на броколито, разделете го на розички и ги пуснете в тенджера с подсолена вряща вода. След 2 минути ги извадете и ги пуснете  в купа с ледено студена вода за няколко секунди.
2. Запечете розичките броколи на сгорещена скара или в сух тиган.
3. За чесновото олио нарежете на тънко чесъна. Лютата чушка и зеления лук нарежете на тънки кръгчета. настържете кората на лимоните. Сложете тенджера на котлона и в нея излейте олиото. Добавете нарязаните продукти и разбъркайте. Варете сместа на много слаб огън в продължение на 10 минути. Дръпнете от котлона и изтискайте сока на лимоните.
4. В купа сложете печеното броколи, добавете шепа нарязан на ситно магданоз и залейте с чесновото олио. Разбъркайте. Овкусете със сол и черен пипер и поръсете с едро нарязан пармезан.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн