Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата с кус-кус

категория 0/5
Тази салата е подходяща за сезона на най-крехката млечна царевица.
1. Сварете царевицата в тенджера с подсолена вода за 3 минути. След това ги извадете и отрежете зърната с нож, като държите кочана изправен. Сложете зърната в купа.
2. Добавете израелски кус-кус, предварително сварен /може да използвате и друг/, настъргания морков, запечени белени или филирани бадеми и голяма шепа нарязанна ситно кориандър.
3. В стъклен буркан сипете зехтина, лимоновия сок, кимиона и солта и пипер. Затворете буркана и разклатете.
4. Залейте салатата с дресинга и разбъркайте хубаво.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн