Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата с гъби в порто

категория 0/5
1. Подберете дребни печурки и ги почистете с четчица. Сложете ги в дълбок тиган заедно с портвайна, мащерката и дафиновия лист. След като сместа заври, намалете огъня и оставете да къкри 30 минути.
2. Извадете гъбите и оставете соса да се сгъсти и изсветлее. Върнете гъбите и ги оставете да изстинат. След това добавете ореховото олио и овкусете със сол и черен пипер.
3. Поставете в чиниите листа салата амулет и кресон. Гарнирайте с резени круша и овчи или кози кашкавал. Поставете гъби с малко сос.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване: