Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата от кус-кус с репички и скумрия

категория 0/5
Залейте кус-куса и стафидите с вряла вода така, че водата да е един пръст над тях. Оставете ги за 8 минути да поемат водата.
Сложете граха да се свари за 2 минути, прецедете го и го залейте със студена вода. Нарежете репичките на четвъртинки. Обезкостете рибата и я накъсайте на парчета. Накълцайте магданоза, лука и джоджена.
Добавете всички зеленчуци към кус-куса. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете и малко лимонов сок и малко от настърганата кора на лимона. накрая сложете зехтин на вкус и разбъркайте.
Сервирайте салатата с парченца риба отгоре.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен