Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата от фенел

категория 0/5
1. За дресинга изтискайте сока на лайма в купа, като преди това го потъркаляте с натиск върху плота. Добавете оцета, овкусете със сол и черен пипер и добавете зехтина на струйка, като бъркате.
2. Измийте главите фенел и ги разрежете на половинки. Изрежете твърдата част и нарежете фенела на тънки ивици.
3. Обелете дълбоко грейпфрута и го нарежете на кубчета. Разрежете авокадото на четвъртинки и го обелете. Нарежете го на кубчета.
4. Сложете фенела, грейпфрута и авокадото в купата с дресинга. Нарежете листата мента на едро и ги поръсете в купата. Разбъркайте салатата много добре.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване: