Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата "Ханой"

категория 0/5
1. Обелете и нарежете на кръгчета корена от лотос. Оваляйте парчетата в брашно и ги изпържете  в тиган с олио, като чипс.
2. Сварете оризовото фиде, прецедете го и то поставете в купа.
3. Нарежете на много тънки ленти с ренде моркова и ряпата и ги добавете към оризовото фиде.  Добавете шепа млад спанак или кресон.
4. Направете сос, като смесите прясно изцедения сок от моркови с лимонов сок и рибен сос. Разбъркайте.
5. Залейте салатата с половината дресинг.
6. Нарежете тофуто на парчета, оваляйте ги в брашно и ги изпържете в олиото. След това ги потопете в останалия сос.
7. Върху салатата поръсете листа кориандър и фъстъци. Сервирайте с парчета пържен лотос и тофу.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен