Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата "Цезар"

категория 0/5
1. Изрежете тлъстините по краищата на парчетата бекон. Подредете бекона в тава, постлана с хартия за печене. Намажете бекона с кленов сироп с помощта на четка. Запечете бекона за 3-4 минути в предварително загрята фурна.
2. Сварете яйцата за 4-6 минути, за да останат леко рохки. Когато поставите яйцата в съда с вода, завихрете водата така, че да се получи нещо като центрофуга - така жълтъците се центрират.
3. За дресинга поставете в блендер яйцето, филенцата аншоа, лимоновия сок и соса Уорчестър и смелете. След това на тънка струйка сипете олиото, като едновременно с това разбивате. Сипете малко вода, за да постигнете течна консистенция.
4. В чинии подредете половин цяла бейби маруля /или вътрешността на маруля/. Отстрани сложете разполовено яйце, парчета бекон, запържени дълги филийки от франзела. Поръсете с дресинг и настържете пармезан.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей