1. Загрейте тиган с незалепващо покритие.

2. Поръсете сиренето със зехтин и хубаво го втрийте в него. Поставете сиренето в тигана и го запечете за по 1 минута от всяка страна, до златисто.

3. Разпределете сиренето в чинии за сервиране.

4. Сипете меда в тигана и добавете сушения риган и боровинките. Разтръскайте докато боровинките се разпукат, за около 20 секунди. Поръсете с лимонов сок.

5. Сипете от боровинките и соса върху всяка порция сирене и поднесете.

Продукти

  • 2 триъгълни парчета х 125 г сирене гравиера или халуми
  • 1 ч.л. зехтин екстра върджин
  • 1 с.л. мед
  • щипка сух риган
  • 1/4 лимон, сок
  • 3/4 ч.ч. боровинки

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички