Сабайон със сладко вино и плодове
Рецепта от: Давид Скоко
- Разбийте добре жълтъците със захарта с помоща на тел. След това поставете купата на водна баня и продължете да разбивате докато сместа се сгъсти. Налейте виното на тънка струйка без да спирате да разбивате.
- Пресипете сместа в десертни стъклени чаши на столче. Поставете в хладилник за 15-20 минути.
- Обелете плодовете и и нарежете на резени. Подредете различни плодове върху крема. Поръсете с леко запечени филирани бадеми.
Продукти
- 8 бр. жълтъци
- 120 г пудра захар
- 100 мл сладък траминер (бяло вино)
- 2 мандарини
- 1 портокал
- 1 киви
- френско грозде
- запечени филирани бадеми
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"
Рецепти Павел Павлов
Лимонов тарт с лешници
Рецепти Павел Павлов
Деконструиран лимонов тарт с чипс от бял шоколад
Рецепти Павел Павлов
Малинов чийзкейк без печене
Рецепти Миниторта с шоколад и мандарини
Рецепти Кокосови сладки за закуска
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шампанско