1. Разбийте добре жълтъците със захарта с помоща на тел. След това поставете купата на водна баня и продължете да разбивате докато сместа се сгъсти. Налейте виното на тънка струйка без да спирате да разбивате.
  2. Пресипете сместа в десертни стъклени чаши на столче. Поставете в хладилник за 15-20 минути.
  3. Обелете плодовете и и нарежете на резени. Подредете различни плодове върху крема. Поръсете с леко запечени филирани бадеми.

Продукти

  • 8 бр. жълтъци
  • 120 г пудра захар
  • 100 мл сладък траминер (бяло вино)
  • 2 мандарини
  • 1 портокал
  • 1 киви
  • френско грозде
  • запечени филирани бадеми

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички