Рулца от бутер тесто и месо

Продукти

  • 250 г кайма /смес от телешко и свинско/
  • 2 с.л. галета
  • 2 яйца
  • 1 с.л. паста от лют червен пипер - самбоа
  • 0.5 ч.л. индийско орехче
  • 10 брой квадратчета бутер тесто

Начин на приготвяне:

  • 3. Наредете баничките в тава, покрита с хартия за печене. Намажете ги с жълтък отгоре. Печете рулцата мъм фурна, загрята на 190 градуса около 15 мин. 1. В купа смесете каймата, яйцата, галетата и подправките. 2. Оформете 10 наденички от каймата с дължина 8 см. Изрежете 10 квадратчета от бутер тесто с размери 10 на 10 см. Завийте свободно рулцата, като притискате краищата им.

Свързани рецепти

Виж всички