Рулца от бутер тесто и месо
Рецепта от: Рудолф ван Веен
Продукти
- 250 г кайма /смес от телешко и свинско/
- 2 с.л. галета
- 2 яйца
- 1 с.л. паста от лют червен пипер - самбоа
- 0.5 ч.л. индийско орехче
- 10 брой квадратчета бутер тесто
Начин на приготвяне:
- 3. Наредете баничките в тава, покрита с хартия за печене. Намажете ги с жълтък отгоре. Печете рулцата мъм фурна, загрята на 190 градуса около 15 мин. 1. В купа смесете каймата, яйцата, галетата и подправките. 2. Оформете 10 наденички от каймата с дължина 8 см. Изрежете 10 квадратчета от бутер тесто с размери 10 на 10 см. Завийте свободно рулцата, като притискате краищата им.
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Пай с ябълки и къпини
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад