Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Руло със зеленчуци и сирене

категория 5/5
1. Нарежете на кубчета доматите без семките, лука и тиквичката. Маслините нарежете на колелца, а чесъна - на тънки филийки. Смесете всички зеленчуци в купа и начупете сиренето върху тях. Разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.
2. Разстелете една кора върху хавлиена кърпа. Намажете я със зехтин и поставете втора кора върху нея. Наложете и останалите две кори. Разпределете пълнежа в единия край на корите и с помощта на кърпата завийте руло.
3. поставете рулото в тава, постлана с хартия за печене и го намажете отгоре със зехтин. Печете го в предварително загрята фурна на 200 градуса 15 минути.
4. За винегрета нарежете на ситно босилека, добавете ябълковия сок и оцета. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете и зехтина и разбъркайте.
5. Сервирайте парче руло, полято с 1-2 супени лъжици винегрет.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен