Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Рулца Банг куан

категория 0/5
1. Нарежете гъбите на ситно и ги запържете с малко олио за 5 минути. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете ситно нарязан чесън. След това нарязаните соеви кълнове и зеления лук, нарязан на колелца. Пържете още минута.
2. Накиснете оризовите листа за кратко в гореща вода. Трябва да станат прозрачни и еластични.
3. Сложете от плънката върху оризовия лист и го завийте като пакетче. Сложете рулцата да се сварят на пара /100 градуса/ за 1 минута.
4. За соса смесете сладкия чили сос със сока на лайма и рибения сос.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен