Розови сладки
Рецепта от: Рудолф ван Веен

1. Разбийте с миксер маслото и захарта. Добавете яйцата едно по едно и продължете разбиването докато се адсорбират. Накрая добавете брашното.
2. Намажете хубаво с масло къдрави формички за тарталети. Разпределете тестото в тях и ги тръснете няколко пъти. Печете ги 30 минути в предварително загрята фурна на 175 градуса.
3. За глазурата сипете сока в купа и добавйте малко по малко пудра захар, като разбивате на ръка.
4. Забождайте на вилица всяка сладка и я потапяйте от горната и страна в глазурата. Изчакайте глазурата да се отцеди над купата. Оставете глазурата да изсъхне преди да поднесете сладките.
2. Намажете хубаво с масло къдрави формички за тарталети. Разпределете тестото в тях и ги тръснете няколко пъти. Печете ги 30 минути в предварително загрята фурна на 175 градуса.
3. За глазурата сипете сока в купа и добавйте малко по малко пудра захар, като разбивате на ръка.
4. Забождайте на вилица всяка сладка и я потапяйте от горната и страна в глазурата. Изчакайте глазурата да се отцеди над купата. Оставете глазурата да изсъхне преди да поднесете сладките.
Продукти
- За тестото:200 г масло 200 г захар 200 г брашно 4 яйцаЗа глазурата:2 с.л. сок от червено цвекло 300 г пудра захар
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"
Рецепти Павел Павлов
Лимонов тарт с лешници
Рецепти Павел Павлов
Деконструиран лимонов тарт с чипс от бял шоколад
Рецепти Павел Павлов
Малинов чийзкейк без печене
Рецепти Миниторта с шоколад и мандарини
Рецепти Кокосови сладки за закуска
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шампанско