Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Розови сладки

категория 0/5
1. Разбийте с миксер маслото и захарта. Добавете яйцата едно по едно и продължете разбиването докато се адсорбират. Накрая добавете брашното.
2. Намажете хубаво с масло къдрави формички за тарталети. Разпределете тестото в тях и ги тръснете няколко пъти. Печете ги 30 минути в предварително загрята фурна на 175 градуса.
3. За глазурата сипете сока в купа и добавйте малко по малко пудра захар, като разбивате на ръка.
4. Забождайте на вилица всяка сладка и я потапяйте от горната и страна в глазурата. Изчакайте глазурата да се отцеди над купата. Оставете глазурата да изсъхне преди да поднесете сладките.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен