Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Ронлив пай с червени плодове

категория 0/5
1. За тестото разбийте до пухкавост маслото със захарта с помощта на миксер. Добавете вътрешността на шушулката ванилия и яйцата и продължете разбиването. Добавете киселото мляко, а след това и брашното с бакпулвера. Разбийте до гладкост.
2. За трохите разтопете маслото. Дръпнете го от огъня и добавете захарта и смлените бадеми. Разбъркайте и добавете и останалите продукти. Изберете подправки по свой вкус - индийско орехче, канела, карамфил и др.
3. Намаслете хубаво дъното и стените на форма за торта с подвижно дъно. Постелете хартия за печене на дъното и изсипете сместа за пая. Загладете и поръсете отгоре различни червени плодове - боровинки, малини, френско грозде.
4. Поръсете равномерно трохите върху плодовете. Печете пая в предварително загрята фурна на 180 градуса 50 минути. След като изстине го извадете и поставете в чиния. Поръсете с пудра захар.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен