Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Ризото с тиква и сирене грюер

категория 0/5
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в зехтина. Добавя се и оризът да се запържи съвсем леко. /Съветът на Мария Лаура е когато приготвяте ризото, да предвидите по 1 кафена чашка ориз на човек./Сипва се виното, което трябва да покрие ориза. Около 15-18 минути отнема изпаряването на виното, тогава започва насипването на зленчуковия бульон, малко по малко. Тиквата се пече с кората във фурна и се взима само месестата изпечена част от нея. Тя се добавя най-накрая, заедно с нарязаното на ивички сирене грюер и сиренето „Филаделфия“.
За деца:
да
За вегетарианци:
да