Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Ризото с тиква и градински чай

категория 0/5

1. Нарежете на ситно лука и го запържете до мекост, около 3 минути, в плитка тенджера със зехтин.

2. Добавете 6 цели листа градински чай и разбъркайте.

3. Добавете ориза и обелената и нарязаната на малки кубчета тиква. Изключете котлона. Добавете и пилешкия бульон.

4. Захлупете тенджерата и я поставете във фурната на 200 градуса за 30 минути.

5. Отхлупете и разбъркайте ризотото, което на този етап е течно. Добавете маслото и настъргания пармезан. Разбъркайте. Овкусете със сол и черен пипер.

6. Поръсете ризотото с предварително леко запържени останалите листа салвия. Накрая поръсете още пармезан.

За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Дона Хей