Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Рибно ястие по малтийски

категория 0/5
1. Нарежете на ситно лука и чесъна, наденицата на лентички, а аншоата на парченца. Запържете всичко в дълбок тиган със зехтин. Добавете обелените и нарязани на едро картофи, доматите и виното. Разбъркайте и оставете всичко да къкри десетина минути.
2. Добавете различни видове риба по ваш избор /може да сложите и скариди/ на парчета. Овкусете със сол и пипер и добавете нарязания зелен лук, маслините, каперсите и изтискайте лимона. Разбърквайте внимателно ястието до готовност. Парчетата риба трябва да останат цели.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен