Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Рибни кюфтета с пушена треска

категория 0/5
1. Обелете и настържете на едро ренде картофите. След това ги изтискайте много добре.
2. В купа смесете изцедените настъргани картофи и накъсаната на парченца пушена треска. Съотношението трябва да е 1:1. Добавете и нарязания на ситно магданоз. Овкусете със сол и черенпипер и разбъркайте добре. Оформете плоски кюфтета от сместа.
3. В дълбока чиния разбийте яйцата. В друга сипете брашното, а в трета - царевичния грис. Овалвайте всько кюфте първо в брашно, след това в яйце и накрая в царевичния грис.
4. Загрейте 3-4 с.л. олио в тиган и пържете кюфтетата по 3 минути от всяка страна.
5. За салатата в голяма купа направете дресингг като смесите майонезата, заквасената сметана, пастата уасаби, настърганата кора от лайм и сока му. Разбъркайте добре.
6. Обелете зеленчуците и ги нарежете на тънки пръчици, лука - на полумесеци. Добавете ги в купата с дресинга ир азбъркайте много добре. Добавете листа кориандър и разбъркайте отново. Овкусете със сол и черен пипер на вкус.

За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Саймън Римър