Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Рибен паприкаш

категория 0/5
1. Нарежете филетата риба на парчета и ги пуснете в тенджера със студена вода да се сварят.
2. Нарежете на много ситно /или наситнете с блендер/ лука, морковите и селърито. Чушките нарежете на лентички. Запържете зеленчуците в касерола с мазнина. Малко по малко добавяйте от бульона от рибата /до 1 литър максимум/ и варете на слаб огън.
3. Добавете доматеното пюре и разбъркайте. Овкусете със сол, черен пипер, червен пипер. Добавете сварените парчета риба, усилете котлона и варете 3-4 минути.
4. За кротоните нарежете филии хляб на кубчета. Разтопете малко масло в тиган и запържете хлебните кубчета. Пуснете и нарязана скилидка чесън за аромат. Овкусете със сол.
5. Сервирайте рибния паприкаш с кротони.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович