Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Рибарски папарделе

Стъпки

  1. Prev1/4Next

    Зеленчуците се нарязват на ситно, морковите се настъргват. В тиган се налива обилно зехтин и се загрява силно.
  2. Prev2/4Next

    Добавят се морковите, лукът и чесънът, разбъркват се.
  3. Prev3/4Next

    След 2-3 минути се добавят доматите, следват нарязаният бекон и виното.
  4. Prev4/4Next

    След като сосът е готов, се добавят мидите, черен пипер, няколко капки зехтин и мащерка. Междувременно се сварява пастата, като се оставя недоварена. Изцежда се от водата и се добавя в соса, където продължава да се готви още 2 минути. Сервира се, като купче паста се слага в средата на чинията и около нея се нареждат мидите. Отгоре се настъргва твърдо сирене.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не