Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Риба по веракруски

категория 0/5
За да се приготви соса се загрява мазнината в тиган. Слага се на ситно нарязания чесън, а след това и лук. Задушава се хубаво. Добавят се обелените и нарязани на кубчета домати. Добавя се сол, черен пипер, дафинов лист, стрък мащерка. Сосът трябва да се сгъсти. По към края на приготвянето му се добавят нарязаните на колелца маслини, каперсите и люти чушки, киснали в оцет или от буркан. Според вкуса ви те може да са леко люти или по-силно люти.
Рибата се нарязва на парчета и се запържва за кратко в сгорещена мазнина, като се добавя само сол, черен пипер и малко мащерка.
При сервиране на ястието сосът се ползва като канапе, а отгоре се поставя парче риба.
За деца:
да
За вегетарианци:
не