Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Редено по ноти

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    1. Нарежете зеленчуците на кръгчета, а месото на парчета с тяхната големина. Посолете месото, поръсете го с пипер и подправки.
  2. Prev2/3Next

    2. Наредете продуктите изправени в гювеч, като ги редувате. Полейте с малко олио. Посолете още малко и отгоре нахвърлете нарязан на филийки чесън.
  3. Prev3/3Next

    3. Сложете няколко клончета свежи подправки, захлупете гювеча и печете на среден огън около 2 часа, докато зеленчуците и месото придобият приятне загар. Не наливайте друга течност. Зеленчуците пускат достатъчно вода и е добре ястието да не е воднисто, а да остане на мазнинка.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване: