Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пюре с китайско зеле

категория 0/5
1. Обелете и нарежете на кубчета картофите. Сварете ги в тенджера с вода.
2. Нарежете лука на едро, а гъбите на четвъртинки. В тиган с олио задушете лука, а след това и гъбите. Добавете каймата и самбала. Разбъркайте.
3. Измийте и нарежете китайското зеле на ивици, като отделите бялата част от листата. Първо задушете бялата част на зелето в тиган с мазнина за около 3 минути, а след това добавете листата съвсем за кратко.
4. Пасирайте картофите и добавете млякото. Към картофеното пюре добавете задушеното китайско зеле и разбъркайте. Накрая добавете сместа с кайма и отново разбъркайте.
5. Изпечете в тиган фъстъците със съвсем малко сол докато променят цвета си.
6. Сервирайте пюрето, поръсено със запечени ядки.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен