Пролетна салата с кресон

Пролетна салата с кресон

Начин на приготвяне:

1. Отделете листата на кресона и ги измийте и подсушете добре.
2. Обелете портокалите, като първо отрежете капачета от долната и от горната страна, а след това с нож изрежете кората и бялата част. Отделете парченцата портокал, като отстранявате ципата.
3. Разрежете на две всяко авокадо и отстранете костилката. Обелете всяка половина. Нарежете на резени.
4. Разпределете в чинии кресона. Върху него подредете резени портокал и резени авокадо. Поръсете с портокалов сок от останалите части от портокала. накрая полейте с по 1 с.л. дресинг с кашу и горчица. Разбъркайте добре и поднесете.


За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/

Продукти

  • 10 шепи кресон
  • 3 портокала
  • 2 узрели авокадо
  • 0.5 ч.ч. дресинг с кашу и горчица

Свързани рецепти