1. Нарежете телешкото филе /предварително почистено от ципи и мазнини/ на парчета и ги сложете в блендер или кухненски робот. Овкусете с подправка чимен и сол и пасирайте.
2. Разстелете лист стреч фолио върху плота и поставете сместа в единия му край. Оформете сместа на руло и я завийте във фолиото. Завийте краищата добре, като на бонбон. Увийте рулото в още един лист фолио и го стегнете. Поставете го във фризер да се стегне.
3. Разтопете малко масло в тиган. нарежете рулото на филийки. Всяка филийка оваляйте от двете страни в нарязан на ситно магданоз. Отстранете фолиото от филийките и ги изпържете от двете страни, до златисто.

Продукти

  • 200 г телешко филе 1 с.л. чимен 2 щипки сол масло 1 ч.ч. нарязан магданоз

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички