Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Портокалов кекс

категория 0/5
1. Ползвайте портокал от био производство по възможност. Измийте го, подсушете го, разрежете го на четвъртинки и отстранете семките му. Смелете го в блендер. Добавете водата и содата при него и разбъркайте.
2. Добавете яйцата, захарта, брашното, ванилията и мекото масло, нарязано на кубчета и разбъркайте.
3. Пресипете сместа в купа и добавете, ако желаете, стафиди и нарязани орехи. Разбъркайте с шпатула.
4. Намажете с масло дъното и стените на форма с подвижно дъно. Постелете дъното и с хартия за печене. Изсипете кексовата смес и тръснете леко. Печете кекса на 160 градуса 1 час.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн