Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Плодова салата с мед и канела

категория 0/5
1. В касерола смесете захарта, 100 мл вода, канелата и меда. Когато захарта се разтвори, дръпнете съда от котлона и охладете сместа.

2. Извадете канелата. Смесете сиропа с настърганата кора на лайма и 3-4 с.л. от сока му, добавете и сока от 1/2 портокал и рома.

3. Обелете ябълките и крушата и ги нарежете на кубчета. Залейте ги със сиропа и ги оставете да се овкусят добре. След това ги извадете.

4. Нарежете нара на две и отделете зрънцата му в купа. Кивито, ананаса, останалите портокали и мандарините обелете и нарежете на кубчета.

5. Смесете всички плодове в купа. Разбъркайте хубаво и поръсете с нарязана на ситно мента.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Стоян и Лора