1. В касерола смесете захарта, 100 мл вода, канелата и меда. Когато захарта се разтвори, дръпнете съда от котлона и охладете сместа.

2. Извадете канелата. Смесете сиропа с настърганата кора на лайма и 3-4 с.л. от сока му, добавете и сока от 1/2 портокал и рома.

3. Обелете ябълките и крушата и ги нарежете на кубчета. Залейте ги със сиропа и ги оставете да се овкусят добре. След това ги извадете.

4. Нарежете нара на две и отделете зрънцата му в купа. Кивито, ананаса, останалите портокали и мандарините обелете и нарежете на кубчета.

5. Смесете всички плодове в купа. Разбъркайте хубаво и поръсете с нарязана на ситно мента.

Продукти

  • 2 ябълки Златна превъзходна 1 круша 2 портокала 2 мандарини 2 киви 0.5 ананас 1 нар 4 стръка мента 1 лайм 80 г захар 4 с.л. мед 1 пръчка канела 1 с.л. ром

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички