Плодова салата с червено вино
Рецепта от: Давид Скоко
- 1.Сипете виното в тенджерка и добавете захарта и лимоновата кора. След като сместа заври, я оставете да се редуцира наполовина. Охладете сместа.
2. Обелете и почистете различни видове плодове. Подредете ги в купички. - 3. Полейте всяка порция със сос от вино и украсете с листа мента.
Продукти
- 4 мандарини
- 250 г боровинки
- 250 мл малини
- 250 мл червено вино
- 100 г тъмнокафява захар
- 1 широка лента лимонова кора
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"
Рецепти Павел Павлов
Лимонов тарт с лешници
Рецепти Павел Павлов
Деконструиран лимонов тарт с чипс от бял шоколад
Рецепти Павел Павлов
Малинов чийзкейк без печене
Рецепти Миниторта с шоколад и мандарини
Рецепти Кокосови сладки за закуска
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шампанско