Плодов десерт
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Разпределете на дъното на две винени чаши плодове – зърна гроде, малини, къпини.
2. За сабайон сипете в купа жълтъците и яйцето. Добавете захарта /ако желаете десертът да е по-сладък, добавете 5-6 с.л. захар/ и червеното вино.
3. Поставете купата на водна баня и бъркайте с помощта на тел, докато сместа не стане пухкава и не изсветлее – около 10 минути.
4. Сипете сабайон върху плодовете и поднесете.
2. За сабайон сипете в купа жълтъците и яйцето. Добавете захарта /ако желаете десертът да е по-сладък, добавете 5-6 с.л. захар/ и червеното вино.
3. Поставете купата на водна баня и бъркайте с помощта на тел, докато сместа не стане пухкава и не изсветлее – около 10 минути.
4. Сипете сабайон върху плодовете и поднесете.
Продукти
- зърна бяло грозде малини къпини 2 жълтъка 1 яйце 4 с.л. захар 1 в.ч. вино сира
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери