Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пълнени ябълки с кайма

категория 0/5
1. Задушете каймата заедно с нарязаните на ситно лук и чесън.
2. Добавете доматеното пюре и подправките - по малко карамфил, дафинов лист, мащерка. Разбъркайте и натрошете бисквитите. Сипете червено вино и оставете сместа да се запържи.
3. Задушете няколко кръгчета лук в зехтин, за да омекнат.
4. Обелете ябълките и ги срежете на две половини. Издълбайте вътрешността на всяка половина с помощта на лъжица за сладолед или чаена лъжичка. Напълнете ябълките с кайма, а отгоре сложете лучени кръгчета. Поръсете с настърган кашкавал.
5. Изпечете ябълките за 20 минути на 180 градуса.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен