Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пълнени пилешки гърди с козе сирене

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. Нарежете месото на тънки шницели и ги изтънете с домакинско чукче между два листа свежо фолио. Подправете със сол и пипер.
  2. Prev2/5Next

    2. Вземете малко сирене и го сложете в листо попарен спанак. Поръсете с лешници и завийте листото. Нека плънката остане добре затворена в него. По този начин няма да изтече при пърженето, а и зеленото листо дава много приятен и свеж цвят на ястието.
  3. Prev3/5Next

    3. В средата на всеки шницел сложете от плънката. Завийте на руло. Ако е нужно прикрепете с клечка за зъби.
  4. Prev4/5Next

    4. Панирайте първо в брашно, след това в разбито яйце и накрая в сухата смес от галета, корнфлейкс и лешници. Оставете рулата да поизсъхнат за 5 -10 минути.
    5. Изпържете в маслена баня.
  5. Prev5/5Next

    6. Сервирайте със зелена салата.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли