Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пълнени круши със сирене и орехи

категория 0/5
1. Обелете крушите. Разрежете ги на две половини и издълбайте семките им.
2. Сложете водата в тенджера да заври. След това добавете захарта, анасона и канелата, както и виното. Добавете крушите и ги оставете да къкрят захлупени 15 минути.
3. Извадете крушите. В тавичка подредете филийки ръжен хляб, върху всяка поставете по половин круша. Напълнете крушите с орехи. Отгоре сложете дебело парче сирене. Запечете крушите.
4. Гарнирайте десерта с малко рукола.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен